Qui Som

Aquest projecte de formació innovadora es porta a terme gràcies a la col·laboració entre les següents entitats:

Universitat Autònoma de Barcelona

La Universitat Autònoma de Barcelona organitza i executa l’acció formativa “Tranformacio industrial: economia circular i indústria 4.0”, com una acció innovadora dins de la seva oferta de formació, dissenyada per oferir una acció pràctica i que doni resposta a les tendències del mercat i del territori.

La UAB és una universitat pública catalana creada el 1968. Acull 226 grups de recerca, 57 departaments, 45 instituts i centres, així com 5 hospitals, que tenen una intensa activitat investigadora, reconeguda internacionalment. La UAB lidera la producció de tesis doctorals a Catalunya. Aposta per la innovació i l’emprenedoria i impulsa la transferència de coneixement, treballant en estreta col·laboració amb el teixit empresarial i científic de l’entorn, com ara el Barcelona Synchrotron Park. Forma part d’un dels pols científics i tecnològics més dinàmics de l’Europa mediterrània.

tes_logo cores_smartlogo-uab

Consell Comarcal del Vallès Occidental

Entitat de caràcter comarcal impulsa el projecte global en el que es situa aquesta acció formativa: “Industrialitza’t, Transforma el teu futur”. En el marc d’aquest projecte, oferirà als joves participants en l’acció formativa la complementació amb visites a empreses i entitats de l’entorn productiu per conèixer de prop la realitat i  preparació per a la recerca de feina, amb suport i acompanyament a la finalització de la formació..

El Consell Comarcal del Vallès Occidental va néixer en el marc de la Llei 6/1987 sobre l’Organització comarcal de Catalunya. Es va constituir per primera vegada el 8 d’abril de 1988. Al 1990, la Llei sobre la modificació de la divisió comarcal de Catalunya va establir la capitalitat compartida entre Sabadell i Terrassa. La seu del Consell fou la seu de l’antiga Mancomunitat intermunicipal de Sabadell i Terrassa, que es va adquirir en el mandat 1991-94. Aglutina als 23 municipis de la comarca.

Durant més de 25 anys, el Consell ha contribuït a millorar les condicions de vida al Vallès Occidental, treballant de la mà dels ajuntaments, resolent des del consens les necessitats de la Comarca, dins les limitacions competencials, amb l’objectiu de millorar i optimitzar els serveis de la població.

La transformació  industrial és un repte de país i per al desenvolupament del Vallès Occidental que obre oportunitats de treball.

logo_consell