Qui Som

Aquest projecte de formació innovadora es duu a terme gràcies a la col·laboració entre les tres entitats que participen:

Consell Comarcal del Vallès Occidental
El Consell Comarcal del Vallès Occidental va néixer en el marc de la Llei 6/1987 sobre l’Organització comarcal de Catalunya. Es va constituir per primera vegada el 8 d’abril de 1988. Al 1990, la Llei sobre la modificació de la divisió comarcal de Catalunya va establir la capitalitat compartida entre Sabadell i Terrassa. La seu del Consell fou la seu de l’antiga Mancomunitat intermunicipal de Sabadell i Terrassa, que es va adquirir en el mandat 1991-94. Aglutina als 23 municipis de la comarca.

Durant més de 25 anys, el Consell ha contribuït a millorar les condicions de vida al Vallès Occidental, treballant de la mà dels ajuntaments, resolent des del consens les necessitats de la Comarca, dins les limitacions competencials, amb l’objectiu de millorar i optimitzar els serveis de la població.

logo_consell

Universitat Autònoma de Barcelona
La Universitat Autònoma de Barcelona és una universitat pública catalana creada el 1968. Acull 226 grups de recerca, 57 departaments, 45 instituts i centres, així com 5 hospitals, que tenen una intensa activitat investigadora, reconeguda internacionalment. La UAB lidera la producció de tesis doctorals a Catalunya. Aposta per la innovació i l’emprenedoria i impulsa la transferència de coneixement, treballant en estreta col·laboració amb el teixit empresarial i científic de l’entorn, com ara el Barcelona Synchrotron Park. Forma part d’un dels pols científics i tecnològics més dinàmics de l’Europa mediterrània.

tes_logo cores_smartlogo-uab

Eurecat
Eurecat proveeix al sector industrial i de serveis amb tecnologia diferencial i coneixement avançat per donar resposta a les seves necessitats d’innovació i impulsar la seva competitivitat. Les unitats tecnològiques del centre, formades per científics i tecnòlegs, tant en l’àmbit industrial com digital i en constant contacte amb les empreses, són un generador continu de coneixement pioner, especialitzat i adaptat a les necessitats requerides pel mercat. La formació que ofereix el centre aporta metodologies i continguts orientats a facilitar els nous coneixements tecnològics, digitals i d’innovació requerits, amb una clara orientació als resultats.

Logo Eurecat (Alta ressolució)
Logo Eurecat (Alta ressolució)